Home Airsoftshop Fórum Videa Galerie Bazar Webhosting Staré fórum Redakce
Česko-Slovenské AirSoft fórum

Česko-Slovenské AirSoft fórum. :: Zobrazit téma - Molle Tactical Assault Carrier

FAQ  •  Hledat  •  Uživatelé  •  Skupiny   •  Registrace  •  Osobní nastavení  •  Přihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení

Ve fóru je více než 2900 témat s 52000 příspěvky, před vložením příspěvku zkuste hledat.

Jak přidat grafickou lištu armády do svého podpisu? Více...

Česko-Slovenské AirSoft fórum. >>> Nosné systémy,vesty >>> Molle Tactical Assault Carrier

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!  Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!                              
 Molle Tactical Assault Carrier << Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma >> 
Autor Zpráva
MadBull
PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 3:42 pm    Předmět: Molle Tactical Assault Carrier Citovat

Nováček
Nováček

Registrace: 21.6. 2009
TB: 0

Chtěl bych si koupit tuhle taktickou vestu, má s ní někdo nejaké zkušenosti? připadá mi jako celkem zdařilá replika. Mám 165 Cm dá se dostatečně modifikovat na mou velikost?

http://www.tacticalgear.cz/takticka-vesta-molle-tactical-assault-carrier-vest-pouch-tan/

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Gaz- Sniper Commando
PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 4:46 pm    Předmět: Citovat

Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Registrace: 4.6. 2008
TB: 4

Vypadá pěkně, jaká je to značka? Jinak, já mám MOLLE vestu od Eagle a jsem spokojen Smile
zemik
PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 4:52 pm    Předmět: Citovat

Uživatel pod kontrolou
Uživatel pod kontrolou

Registrace: 18.5. 2008
TB: 2

nejčínovatější noname čína

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Deathwing
PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 5:07 pm    Předmět: Citovat

Stálý uživatel
Stálý uživatel

Registrace: 9.12. 2008

na placko airsoft postaci , na cokoliv jinyho uz je to na prd ...
zemik
PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 5:21 pm    Předmět: Citovat

Uživatel pod kontrolou
Uživatel pod kontrolou

Registrace: 18.5. 2008

Když už chceš eagle PC, ale ne origo, tak asi od king arms, to ještě jde docela...

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Deathwing
PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 5:30 pm    Předmět: Citovat

Stálý uživatel
Stálý uživatel

nebo jeste lip pantac nebo flyye ... ty sijou i z cordury a pouzivaj normalni presky atd ...
MadBull
PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 7:24 pm    Předmět: Citovat

Nováček
Nováček

Registrace: 21.6. 2009

No jsem limitován financemi sháním vestu do 2500, Coyote brown/tan

Jeste se mi zalíbila tahle: http://www.tacticalgear.cz/takticka-vesta-molle-delta-force-combat-vest-tan/

Kterou spís doporučujete?
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Deathwing
PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 7:30 pm    Předmět: Citovat

Stálý uživatel
Stálý uživatel

kvalita je stejne spatna jako u ty prvni , pokud mes teda malo penez , tak bych ti doporucil napr. toto : http://www.militaryrange.com/zbozi/3708-mbss-coyote-pantac-armyshop
sity je to kvalitne a material taky .. to by ti melo nejakou tu chvilku vydrzet ... jen si na to budes muset koupit pouche zvlast
Strejda_Honza
PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2009 7:15 pm    Předmět: Citovat

Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Registrace: 5.8. 2009
TB: 1

asi už sis vybral, ale pro jiné co by nad ní uvažovali. koupil jsem tuhle vestu na inzerát za litr, takže to moc nebolelo. Ale kdybych ji koupil novou, asi bych pak padl na kolena a rozbrečel se.

největší nedostatek je pseudosumka na 3x 2 zásobníky do M4. vleze se totiž do každé kapsy jen jeden. Pravda do té prostřední horko těžko nacpu dva, ale skutečně na knop a pak zápasím stím zásobník zase vytáhnout.
palsy jsou nakřivo. nemyslím vodorovně, to je ok, ale šití napříč které dělá tunely pro uchyty na sumkách je nakřivo, nebo dokonce tak malé že ten uchyt na sumce neprotáhnete. a pak vzniká problém který už si asi domyslíte. už prostě není tak super kompaktní jak by jste chtěli.
vzadu při nošení vzniká věc která vždycky prozradí levné vesty: zadní část se vytáhne nahoru a boční panely s palsy se vytáhnou ven a stočí vtipně dolů, protože jsou spojeny na gumě. nevim jestli si to dokážete představit, někdy to snad nafotím.

kapsy na pláty má, ale nemám žádné repliky SAPI ani ničeho jiného, takže jsem neměl možnost zkusit jestli pasují.

za litr na inzerát od nějakého nešťastníka dobrá. Ale koupit ji novou za necelých 2500,- to by jste se pak bily do hlavy.

.

Chtěl jsem si koupit nadupaný PC a hrát nejlepší hry. tak jsem si lisknul, nakoupil věci na soft, zhubnul , vypracoval postavu a našel si kamarády.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Osobní galerie
Vočko
PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 11:34 am    Předmět: Citovat

Pravidelný uživatel
Pravidelný uživatel

Registrace: 17.12. 2006

Pokud ti mužu poradit, vykašli se na ty čínské kopie. jsou to fakt vyhozené prachy. Ten plate carrier od pantacu je daleko lepší volba. Nebo dalši možností je něco od Guarderu, většinou prodávají už ty vesty i se sumkama - já mám třeba tohle: http://www.armymarket.cz/vesta-modularni-pruzkumna-oliva-gd-d0670-OD a nemužu si stěžovat.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!  Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1

Česko-Slovenské AirSoft fórum. >>> Nosné systémy,vesty >>> Molle Tactical Assault Carrier
Přejít na: