|
Autor |
Zpráva
|
|
MadBull |
Zaslal: ne červen 21, 2009 3:42 pm Předmět: Molle Tactical Assault Carrier |
|
|
 Nováček

Registrace: 21.6. 2009 Příspěvky: 2
TB: 0
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Gaz- Sniper Commando |
Zaslal: ne červen 21, 2009 4:46 pm Předmět: |
|
|
 Zkušený uživatel

Registrace: 4.6. 2008 Příspěvky: 711 Bydliště: Světlá n/S
TB: 4
|
Vypadá pěkně, jaká je to značka? Jinak, já mám MOLLE vestu od Eagle a jsem spokojen  _________________ Množství bodů, které jste nasbíral na našem webu: 4
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
zemik |
Zaslal: ne červen 21, 2009 4:52 pm Předmět: |
|
|
 Uživatel pod kontrolou

Registrace: 18.5. 2008 Příspěvky: 728
TB: 2
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Deathwing |
Zaslal: ne červen 21, 2009 5:07 pm Předmět: |
|
|
 Stálý uživatel

Registrace: 9.12. 2008 Příspěvky: 461 Bydliště: A-STAN
|
na placko airsoft postaci , na cokoliv jinyho uz je to na prd ... _________________ Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
zemik |
Zaslal: ne červen 21, 2009 5:21 pm Předmět: |
|
|
 Uživatel pod kontrolou

Registrace: 18.5. 2008 Příspěvky: 728
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Deathwing |
Zaslal: ne červen 21, 2009 5:30 pm Předmět: |
|
|
 Stálý uživatel

|
nebo jeste lip pantac nebo flyye ... ty sijou i z cordury a pouzivaj normalni presky atd ... _________________ Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
MadBull |
Zaslal: ne červen 21, 2009 7:24 pm Předmět: |
|
|
 Nováček

Registrace: 21.6. 2009 Příspěvky: 2
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Deathwing |
Zaslal: ne červen 21, 2009 7:30 pm Předmět: |
|
|
 Stálý uživatel

|
kvalita je stejne spatna jako u ty prvni , pokud mes teda malo penez , tak bych ti doporucil napr. toto : http://www.militaryrange.com/zbozi/3708-mbss-coyote-pantac-armyshop
sity je to kvalitne a material taky .. to by ti melo nejakou tu chvilku vydrzet ... jen si na to budes muset koupit pouche zvlast _________________ Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Strejda_Honza |
Zaslal: st srpen 12, 2009 7:15 pm Předmět: |
|
|
 Pokročilý uživatel

Registrace: 5.8. 2009 Příspěvky: 54 Bydliště: Ostrava
TB: 1
|
asi už sis vybral, ale pro jiné co by nad ní uvažovali. koupil jsem tuhle vestu na inzerát za litr, takže to moc nebolelo. Ale kdybych ji koupil novou, asi bych pak padl na kolena a rozbrečel se.
největší nedostatek je pseudosumka na 3x 2 zásobníky do M4. vleze se totiž do každé kapsy jen jeden. Pravda do té prostřední horko těžko nacpu dva, ale skutečně na knop a pak zápasím stím zásobník zase vytáhnout.
palsy jsou nakřivo. nemyslím vodorovně, to je ok, ale šití napříč které dělá tunely pro uchyty na sumkách je nakřivo, nebo dokonce tak malé že ten uchyt na sumce neprotáhnete. a pak vzniká problém který už si asi domyslíte. už prostě není tak super kompaktní jak by jste chtěli.
vzadu při nošení vzniká věc která vždycky prozradí levné vesty: zadní část se vytáhne nahoru a boční panely s palsy se vytáhnou ven a stočí vtipně dolů, protože jsou spojeny na gumě. nevim jestli si to dokážete představit, někdy to snad nafotím.
kapsy na pláty má, ale nemám žádné repliky SAPI ani ničeho jiného, takže jsem neměl možnost zkusit jestli pasují.
za litr na inzerát od nějakého nešťastníka dobrá. Ale koupit ji novou za necelých 2500,- to by jste se pak bily do hlavy.
. _________________
Chtěl jsem si koupit nadupaný PC a hrát nejlepší hry. tak jsem si lisknul, nakoupil věci na soft, zhubnul , vypracoval postavu a našel si kamarády. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Vočko |
Zaslal: čt srpen 13, 2009 11:34 am Předmět: |
|
|
 Pravidelný uživatel

Registrace: 17.12. 2006 Příspěvky: 186 Bydliště: Opava, Katanga
|
Pokud ti mužu poradit, vykašli se na ty čínské kopie. jsou to fakt vyhozené prachy. Ten plate carrier od pantacu je daleko lepší volba. Nebo dalši možností je něco od Guarderu, většinou prodávají už ty vesty i se sumkama - já mám třeba tohle: http://www.armymarket.cz/vesta-modularni-pruzkumna-oliva-gd-d0670-OD a nemužu si stěžovat. _________________ Vive la morte, vive la guerre, vive le sacre mercenaire. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|